Tag; Sunshine Award

Hi,

tumblr_lnx0ycjtim1qdwws6o1_1280_large 
Regels

– Bedank de persoon waarvan je de tag kreeg. ~ Ik heb deze tag van Annelies gehad dus bij deze bedankt liefje!
– Maak er een artikel over. ~ Ja dat is dit dus.
– (tag 10 anderen). ~ Deze vind ik best wel moeilijk maar ik kies gewoon 2 mensen die ik tag en jullie mogen hem ook overnemen! Ik tag Gabriëlla & Yeamane & jullie!
– Beantwoord de volgende vragen.

1. Favoriete kleur?
~ Ik heb echt iets met geel, ik heb ook een geel adidasvest en geel is gewoon zo vrolijk! En verder ben ik ook echt een meisje die onwijs veel van roze houdt.

2. Favoriete dier? ~ Ik ben op dit moment echt helemaal dol op katten, na de vakantie krijgen we dan ook een poesje, en dat is zo’n schatje. De moeder van het poesje is de kat van mijn nicht dus ik ken het poesje al en het is echt zo’n leukerdje;
 P220711_15.14

3. Favoriete nummer? ~ Ik ga voor 4.

4. Welke parfum draag je vaak? ~ Ik draag mijn parfum van de Action echt onwijs vaak, het is er eentje van Sex in the city.

5. Wat is je passie? ~ Ik heb echt geen passie volgens mij, er is niet iets wat ik zo leuk vind dat het echt mijn passie is. Ik ben wel gek op dansen gewoon als er muziek op staat ga ik dansen maar ik kan het niet goed dus eigenlijk heb ik niet echt een passie.

6. Cadeau’s geven of krijgen? ~ Klinkt misschien heel egoïstisch maar ik ga dan toch echt voor krijgen haha. Ik hou daar echt van al is het maar iets kleins, het gaat om het gebaar.

7. Wat is de laatste oogschaduw die je gebruikt hebt? ~ Dat was er eentje van GOSH, die heb ik gebruikt op LCKV voor onze Oh Oh Cherso diner.

8. Favoriete dag van de week? ~ Dat is zaterdag, lekker uitslapen, chille dingen doen, shoppen en alles en dan ‘s avonds lekker uitgaan!

9. Draag je nu nagellak? ~ Ja maar ik moet het bijwerken. Het is een roze van WIC met een zilvere van Miss Sporty er overheen.

10. Is er iets wat je altijd draagt en echt bij je past? ~ Ja mijn armbandjes, ik heb 4 van die Etos zomerbandjes om en een geluksarmbandje, ik had eerst andere armbandjes maar na LCKV ging ik deze dragen.

Xjes.

3 thoughts on “Tag; Sunshine Award

  1. Leuk om te lezen, bedankt dat je me getagd hebt:) Maar Carola heeft deze tag ook al gedaan, dus denk dat ik m niet ga doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s