LCKV

Hi,

Vandaag dus het berichtje over hoe het was op LCKV en wat ik allemaal heb gedaan, ik maak er een klein overzichtje van:

Zaterdag;
‘s ochtends in de bus rijden naar onze bestemming ‘La Roche in België’. We waren vertrokken uit leiden rond 8 uur en we kwam daar aan om een uur of 1. We moesten eerst onze tassen naar het kampterrein brengen en daarna gingen we het kamp openen door middel van de vlag te hijsen. Toen kregen we onze tentjes aangewezen en moesten we onze spullen daar brengen en luchtbed oppompen. Ondertussen deden we ook wat spelletjes om elkaar beter te leren kennen.
’s avonds hadden we een dropping en ik zweer dat was een hel. Ze hadden ons express 2 x verkeerd laten lopen, maar het was wel gezellig met de mensen waarmee ik liep.
Zondag;
s ochtends begonnen we met ochtendgymnastiek en ontbijt daarna chillde we gewoon een beetje op het kampterrein en deden we wat spelletjes. ‘s middags was trouwens ook de ontgroening maar dat stelde echt niet zo heel veel voor.
’s avonds hadden we ons eerste feestje met als thema ‘glitters’, we waren leuk gekleed en alles en er was daar muziek en we danste volop, dat was echt onwijs leuk en gezellig.
’s nachts gingen we een beetje lopen kloten en daar was onze tentchef niet blij mee maar ach, ze vergaf het ons de volgende dag wel.
Maandag;
s ochtends moesten we ons voorbereiden want we hadden dagtocht en daarna zouden we ergens op een ander veld blijven slapen, nou na de lunch hele middag gelopen, was best vermoeiend. ‘s avonds kampvuur, liedjes zingen en alles en toen moesten we gaan slapen, maar ja ik had mijn luchtbed niet meegenomen want dat vond ik zonde dus ik sliep met een vriendin op haar matje, lag echt rot maar heb het overleefd.
Dinsdag;
s ochtends kregen we ontbijt en daarna gingen we weer terug naar ons kamp lopen, op het kamp aangekomen gingen we lunchen en daarna begon het onwijs hard te regenen dus iedereen zat in zijn tent.
’s avonds hadden we ‘oh oh cherso’ diner dus iedereen lekker ordinair gekleed en onder het eten allemaal muziek en dansen en alles. Daarna gewoon weer spelletjes doen en slapen.
Woensdag;
s ochtends ontbijt en alles en toen werden we opgehaald door een busje en gingen we naar een hal en daarvandaan naar een veld waar je kon tokkelen en van een paal afspringen ofzo. Het tokkelen was echt onwijs stoer, je hing echt zo aan je polsen en je ging echt heel hard naar beneden echt onwijs stoer!
’s middags hadden we in die zelfde hal lunch en daarna gingen we mountainbiken, dat mountainbiken is echt nice zeker de heuvels af, heuvels op is wel echt een ramp. Toen gingen we weer terug naar het kamp en eten en alles maar die avond voelde ik me echt helemaal niet goed hoofdpijn en alles dus die avond heb ik rustig aan gedaan. Maar ‘s avonds hadden we echt een awesome spel. We moesten met ons dagtocht groepje een ‘engelse piloot’ naar het kamp brengen en onderweg kwamen er allemaal ‘duitsers’ en die gingen ons ondervragen en alles. En toen moesten we naar een café en daar kregen we allemaal aanwijzingen en toen moesten we heel snel weg met een busje en onderweg kwam er een ‘dronken duitser’ het busje in en alles. Was echt te gek, onwijs spannend en ze bleven zo goed in hun rol!
Donderdag;
Toen ging de week toch wel heel snel, bijna laatste dagje alweer… Balen. Vandaag deden we beetje rustig aan maar ‘s avonds hadden we 64+ feest, dat sloeg echt nergens op maar daarna was er gewoon muziek en dansen dus dat was wel leuk.
Vrijdag;
s ochtends moesten we een opruimspel doen en dat was best wel kut haha maar ‘s middags gingen we lekker zwemmen in een meertje verderop, dat was echt lekker omdat je de hele week niet echt had kunnen douchen enzo. En ‘s avonds was het eindelijk zover; DE SPOOKTOCHT. We moesten in groepjes van 3 of 4, ik zat samen met nog 2 andere meisjes en we hebben zo gelachen, het was ook wel eng maar ook zo grappig omdat het modderig was gleed ik een keer uit en toen lagen we helemaal in een scheur. Maar het was ‘s nachts onze bedoeling om een nachtje door te gaan maar ik sliep echt veel te snel haha.
Zaterdag;
Ja hoor vandaag gaan we naar huis, we moesten het terrein schoonmaken inclusief alle tenten en dat vond ik echt rot, ik wou niet weg ik wou daar blijven want je hebt gewoon een onwijs hechte band met die mensen gekregen en ik mis ze ook ontzettend. Nadat alles was opgeruimd moesten we het kamp officieel sluiten en toen was het wachten op de bus. In de bus was het gewoon beetje kloten, op elkaar tekenen en alles. En toen weer teruggekomen in Leiden regende dus het was snel afscheid nemen en daarna lekker naar huis.

Dat was dus mijn week LCKV, er zijn ook nog een aantal typische LCKV zinnetjes;

Saluutjes……BAM
Dus…Gaat het?
Geintje toch…Hoest nou?
RAW RAW RAW
TENTJE .. LAAT JE LIKKEN
Fucking vet!

En ons typische LKCV lied is toch echt;
Bingo Players – Cry
Als ik dit lied hoor denk ik echt aan LCKV en wil ik zo graag meteen terug!

Vanavond komen 2 meisjes van LCKV hier slapen met mij en mijn vriendin en morgen komen er ook nog een paar jongens hierheen om te chillen!

Xjes.

3 thoughts on “LCKV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s